ریسرچ گیت، شبکه اجتماعی دانشمندان
ریسرچ گیت (https://www.researchgate.net)، یک شبکه اجتماعی رایگان برای دانشمندان و محققان است که آن را ” فیسبوکی برای دانشمندان” میدانند. این شبکه در سال 2008 با هدف فراهم نمودن مجموعهای از ابزارها جهت همکاری، اشتراک دانش و ایجاد شبکه کاری و اکتشافی در میان دانشمندان، راهاندازی شد. اکتشاف، ارتباط و همکاری از اهداف اصلی این شبکه اجتماعی است. پیامی که خود شبکه اجتماعی ریسرچگیت در صفحه اول خود قرار داده است نشانگر این هدف است”دانش علمی را کشف کنید و خودتان را برای دیگران قابل مشاهده کنید”. بسیاری از محققان و دانشمندان جهت تثبیت جایگاه خود به عنوان یک صاحب نظر در زمینه علمی خاص، از این شبکه اجتماعی استفاده میکنند. از جمله امکاناتی که این شبکه در اختیار پژوهشگران قرار میدهد از جمله: همکاری مؤثر و کارآمد با یکدیگر، معرفی محقق از طریق پروفایل دانشگاهی، شبکه سازی و برقراری ارتباط، روزآمد ماندن، فعالیت روی پروژه های مشترک، دنبال کردن مقالات دیگران و خود، دنبال کردن سؤالها و پاسخها، مقایسه پاسخها و ارجاع های مقالات اشاره نمود. ریسرچ گیت را در ردیف سایتهای آگاهی رسانی پژوهشی دسته بندی نموده اند. این سایتها، امکاناتی جهت به روز ماندن محقق در ارتباط با اخبار شبکه و زمینه پژوهشی وی، اجازه ساخت پروفایل تخصصی، دستیابی به اطلاعاتی در مورد علائق و کارهای جاری محقق و همچنین ردیابی کاربران دیگری که در زمینه فعالیت وی کار میکنند را امکان پذیر میسازند.
شبکه اجتماعی چیست؟
شبکه اجتماعی، ساختاری اجتماعی است که از گرههای متشکل از افراد یا سازمانها تشکیل شده است.
شبکه های اجتماعی انواع مختلفی دارند که عبارت است از:
- شبکه های اجتماعی عمومی: اعضای آن اشخاص عادی جامعه میباشد و امروزه طرفداران بسیاري دارد، همچون فیسبوک، توئیتر و غیره.
- شبکه های اجتماعی تخصصی: بیشتر توسط پژوهشگران، محققان و دانشگاهیان و حول رشته هاي گوناگون شکل میگیرد.
قابلیتهای ریسرچ گیت
ریسرچ گیت برای اعضاء خود، شماری از ابزارها و امکانات جهت همکاریهای علمی جهانی، فراهم میکند. ثبت نام در این شبکه رایگان است. این شبکه محدود به یک رشته موضوعی خاص نیست و محققان از همه رشته ها می توانند در این شبکه ثبت نام کنند. بعد از ثبت نام، محقق میتواند عناوین تألیفات، زمینه های علاقه مندی و مهارت خود را از طریق پروفایل تخصصی خود با سایر محققان به اشتراک بگذارد. این شبکه دارای ارتباط با دیگر شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توئیتر و لینکدین است، بنابراین هر فرد میتواند از طریق پروفایل موجود در این شبکه ها با ریسرچ گیت نیز ارتباط برقرار کند.
از دیگر قابلیتهای این شبکه، عضویت محققان در گروههای تخصصی و ایجاد گروههای موضوعی جدید است. گروه های تخصصی تحت عنوان Projects وجود دارند. محققان می توانند با توجه به زمینه پژوهشی خود، گروههایی که در شبکه موجود است عضو شوند و با اعضاء این گروهها به بحث و تبادل نظر بپردازند. محدودیتی نیز برای تعداد گروههایی که محقق میتواند عضو شوند وجود ندارد.
گاهی امکان دارد چند محقق تمایل داشته باشند تا به صورت خصوصی با هم روی موضوعی کار کرده و به بحث و تبادل نظر با یکدیگر بپردازند. این ویژگی از طریق امکان تشکیل یک گروه خصوصی در شبکه ریسرچگیت امکان پذیر میگردد. محقق با ساخت یک Project، از افرادی که تمایل دارند با ایشان روی پروژه مورد نظر به صورت مشارکتی فعالیت کنند دعوت به کار میکند. این دعوت با فرستادن یک پیغام انجام میگیرد. بعد از ساخت یک گروه خصوصی افراد میتوانند بدون محدودیت زمانی و مکانی به صورت مشارکتی روی پروژه کار کرده و به اشتراک اطلاعات با یکدیگر بپردازند.
جستجوی مشاغل تحقیقاتی و کنفرانس در زمینه کاری محقق، از دیگر امکانات این شبکه برای محققان است. در بخش وقایع، محقق میتواند به اطلاعات کنفرانسها، جلسات، کارگاه ها و … که بر حسب موضوع طبقه بندی شده است دسترسی داشته باشد.
امکان جستجو بر اساس نام محقق، نام سازمان و موضوع در این سامانه وجود دارد. ریسرچ گیت، موتور جستجوی معنایی خود را توسعه داده به این صورت که اجازه جستجوی همزمان در چندین بانک اطلاعاتی همچون پابمد را فراهم می کند، به گونهای که امکان مشاهده چکیده و همچنین دانلود متن کامل مقالات وجود دارد.
تعریف عملیاتی
تعداد مقالات: مجموع تعداد مقالات بارگذاري شده توسط محقق در پروفایل هر محقق است.
رتبه ي ریسرچ گیت: نمره اي است که شبکۀ ریسرچ گیت توسط الگوریتم مخصوص به خود، به هرمحقق، دانشگاه یا مؤسسه اختصاص می دهد. چهار فاکتور براي تعیین میزان این نمره حائز اهمیت میباشد؛ سؤالات، پاسخ ها، دنبال کنندگان و تألیفات.
دنبال شوندگان: مجموع تعداد کاربرانی است که کاربر آن ها را تأیید می کند. منظور از دنبال شدن، پیگیري فعالیت هاي سایر محققان توسط کاربر است.
دنبال کنندگان: مجموع تعداد کاربرانی است که کاربر را دنبال می کنند. منظور از دنبال کردن، پیگیری فعالیتها است.
تعداد مشاهده: مجموع تعداد دفعاتی است که مقالات هر محقق مشاهده میشود.
تعداد دانلود: مجموع تعداد دفعاتی است که مقالات هر محقق دانلود میشود.
تعداد استناد به مقالات: مجموع تعداد دفعاتی است که به مقالات هر محقق استناد میشود.
راهنمای ثبت نام در ریسرچ گیت
برای ثبت نام در سامانه ریسرچ گیت ابتدا وارد آدرس زیر شوید:
با این آدرس وارد صفحه زیر می شویم که شروع مرحله ثبت نام این سامانه است. با کلیک بر روی گزینه Join for free وارد صفحه دوم این سامانه می شویم.
در صفحه شروع، خود سامانه تعداد محققانی که از این شبکه اجتماعی استفاده میکنند را نشان میدهد. برای ثبت نام ابتدا باید نوع کاربری براساس فعالیت پژوهشی و وابستگی مشخص شود. کاربرانی که دانشگاهی یا محقق هستند گزینه Academic or Student را باید انتخاب کنند، اگر شخصیت دولتی دارند گزینه Corporate ,government ,or NGO ، کاربران پزشک Medical و کاربرانی که محقق نیستند گزینهNot a researcher را میتوانند انتخاب کنند.
در مرحله سوم اسم دانشگاه و دانشکده وارد می شود. مطابق تصویر زیر:
مرحله چهارم وارد کردن نام و نام خانوادگی، ایمیل و پسورد دانشگاه است.
با انجام دادن این مرحله ثبت نام پایان یافته و وارد صفحه دیگری از سامانه میشویم امکان تایید نوشتارهای مختلف نام نویسنده در مقالات، پیدا کردن نام های مشابه پژوهشگران که جزو نویسندگان مقالات است را فراهم میکند. در این قسمت نام محقق نشان داده می شود چنانچه اطلاعات و حوزه کاری این محقق با نام کاربر همخوانی دارد اگر این اسم همان نام محقق است گزینه I am the auther را انتخاب میکنیم اما اگر کاربری شخصیت پژوهشی باشد ولی با این اسم همخوانی نداشته باشد گزینه This is not me را انتخاب میکنیم تا سامانه اسم شخص دیگری را پیشنهاد دهد. همچنین در صورتی که کاربر فعالیت پژوهشی نداشته باشد می تواند با انتخاب گزینه Skip this step از این مرحله عبور کند.
در مرحله پنجم حوزه کاری انتخاب میشود. در این مرحله محقق حوزه هایی که کار کرده است یا در آن تخصص دارد انتخاب می کند. بعد از انتخاب حوزه کاری مهارت ها و تجربه ها مشخص می شود. در این مرحله محقق مشخص میکند که برای انجام چه کارهایی مهارت دارد و میتواند در چه پروژه هایی شرکت کند.
بعد از انجام این مرحله اگر محقق علاقه مند به آپلود عکس پروفایل خود باشد میتواند آن را انتخاب کند در غیر این صورت گزینه Skip the step را انتخاب می کنیم. بعد از اتمام این مراحل ایمیل فعال سازی اکانت محقق به آدرس ایمیلی که با آن در مرحله اول ثبت نام شده است ارسال می شود، با مراجعه به ایمیل خود و انجام فعال سازی می توانید با یوزر و پسورد خود وارد سامانه ریسرچ گیت شوید. زمانی که شما در ایمیل خود روی گزینه فعال سازی کلید می کنید وارد صفحه پروفایل ریسرچ گیت خود میشوید. اگر محقق مقاله یا پروژه آپلود شده در این سامانه داشته باشد در صفحه پروفایل نشان داده می شود وسوالاتی مربوط به آن پروژه پرسیده میشود ازجمله آیا این مقالات از یک پروژه بودهاند با توجه به کلمات کلیدی که برای آن مقاله ها استفاده شده است که اگر از یک پروژه باشند به آن سوال پاسخ مثبت داده و نام پروژه را وارد نمائید. سوال بعدی از محقق می پرسد که چه کسانی در این پروژه همکاری داشته اند؟ سوالهای متفاوتی از محقق پرسیده می شود.
در قسمتی از صفحه پروفایل محقق، اشخاصی که زمینه کاری یکسان یا دانشگاه یکسانی با محقق دارند و با محقق تطابق بیشتری دارند نشان داده میشود که محقق میتواند با دنبال کردن آنها از کارها و پروژههای آن مطلع شده یا با آنها همکاری کند.
در صفحه اصلی سامانه ریسرچ گیت مواردی از جمله اینکه کدام شخص مقاله شما را بیشتر مطالعه کرده نشان میدهد. همچنین افرادی که مقاله ها یا پروژه هایی را به این سامانه اضافه کرده اند را نشان می دهد. این افراد بیشتر از همکاران شما بوده یا حوزه مطالعاتی این اشخاص شبیه به حوزه موضوعی شما است.
محقق می تواند این مقالات را مشاهده کند(View) یا درخواست متن کامل آن را بدهد (Request full-text). اگر میخواهیم مقاله مورد نظر رو دنبال کنیم میتوانیم آن را”Follow” کنیم. یا آن را برای همکاران خود بفرستیم (Share) و در کنار آن نیز پیامی برای شخص مورد نظر ارسال کنیم. در این صفحه همچنین ممکن است شخصی مقالهای را برای ما توصیه کرده باشد که در این صورت ما می توانیم آن را در صفحه خود مشاهده کنیم. این نکته قابل توجه است که هر مقاله ای که دنبال می شود و یا به شخص دیگری توصیه می شود اهمیت و اعتبار آن مقاله را بالا می برد.
از جمله اطلاعات مهمی که این سامانه در صفحه اصلی محقق ارائه میدهد این نکته است که کدام محقق بیشترین استناد را در ماه گذاشته داشته است. می توانید با مراجعه به پروفایل این شخص اطلاعات مربوط به تعداد مقالات و پروژه ها، تعداد استنادها، تعداد خواننده های مقالات این شخص و زمینه های مورد مطالعه و علاقه این شخص را مشاهده کنید. در آپلود مقاله ها توجه به موضوع کپی رایت ضروری است چرا که این امکان وجود دارد که مجلهای که مقاله در آن به چاپ رسیده این مقاله را پولی در اختیار خواننده قرار می دهد و نویسنده اجاره آپلود آن را در این سامانه ندارد. نکته دیگر در مورد آپلود مقاله این است که محقق می تواند مقاله را در این سامانه آپلود کند ولی این مقاله را فقط برای همکاران خودش دسترس پذیر کند.
همچنین مبحث دیگر در این شبکه اجتماعی”preprints” است که این امکان را برای محقق فراهم می کند که اگر مقالهای برای انتشار در مجله ای در دست تحریر دارد آن را قبل از ارسال برای داوری آن مجله مقاله را در این قسمت از سامانه قرار دهد تا افراد در مورد آن انتقادات یا پیشنهادهایی خود را ارائه دهند. با انتخاب گزینه Next میتوانید مقالات قرار داده شده در این قسمت را مشاهده کنید. در صفحه اصلی این سامانه مقالهای با توجه به حوزه کاری شما به شما پیشنهاد داده میشود (Suggested for you) که می توانید آن را مشاهده، توصیه و یا به اشتراک بگذارید. همچنین به شما پیشنهاد میدهد که نویسندهای عضو این سامانه نیست او را به این سامانه دعوت کنید. ممکن است از همکاران شما پروژهای را فالو کرده باشد، آن را در صفحه اصلی شما نشان میدهد و میتواند برای شما نیز مهم باشد میتوانید سوالات خود را در رابطه با این پروژه مطرح کنید.
پروفایل محققان
- Overview: پروژههای در حال انجام، پروژههایی که در آینده انجام خواهد شد، تعداد استنادهای دریافتی محقق.
- Contribution: در این قسمت از پروفایل محقق، موارد زیر قابل مشاهده است:
- تعداد پروژههای محقق،
- تعداد مقالات محقق،
- تعداد مقالات برای کنفرانسها،
- تعداد متن کامل مقالات،
- تعداد پوسترها،
- تعداد سوالات،
- تعداد پاسخها.
- Info: این قسمت حوزههای مطالعاتی، فالورهای این شخص و اشخاصی که این شخص دنبال می کند را نشان می دهد.
- Stats: در این بخشReads, Citation, Recommendations به صورت نمودار براساس تاریخ نشان داده میشود. این قسمت تنها در پروفایل خود نویسنده یا محقق برای خود شخص قابل مشاهده است.
- Scores: شبکه اجتماعی ریسرچگیت شاخص ارزیابی به عنوان “RG Score” دارد که به فعالیت داخلی محقق در این سامانه از جمله تعداد مقاله ها و انتشارات محقق، تعداد فالورها، تعداد سؤالها و پاسخهای محقق بستگی دارد.
شاخص h-index از دیگر شاخصهایی است که در این قسمت از سامانه ریسرچگیت می توان مشاهده کرد. این شاخص ابتدا به صورت کلی سپس بدون در نظر گرفتن خود استنادی (Self-Citations) مصاحبه می شود.
- Research Interests: مقالههایی که محقق مورد نظر آن را به همکاران خود توصیه کرده (Recommendations) و یا مقالهای را دنبال کرده است در این قسمت نشان داده می شود.
در تب Questions می توانید سوالها و پاسخهایی که مطرح شده و سوالاتی که خودتان مطرح کردید را مشاهده کنید اگر سوالاتی مد نظرتان بود می توانید آن را دنبال کنید. در این بخش فیلتری برای سؤالات وجود دارد که با توجه به نیاز محقق میتواند هر کدام از آنها را انتخاب کند.
از دیگر قسمتهای شبکه اجتماعی ریسرچگیت پیدا کردن شغل است که با توجه به پروفایل و رزومه محقق در بخش Jobs مطرح می شود. زمانی که پروفایل شخص کاملتر باشد امکان بیشتر برای محقق فراهم می شود که اگر شغلی متناسب با رزومه او وجود داشته باشد به محقق پیشنهاد می شود.
پیام رسان وقایع مربوط به پروفایل شما را اطلاع رسانی میکند.
این قسمت درخواستهای که از محقق شده است نمایش میدهد.
در شبکه اجتماعی ریسرچگیت با توجه توجه قانون کپی رایت مقالاتی باید آپلود شوند که مجله منتشر کننده آن مقاله را دسترسی آزاد قرار داده است در غیر این صورت محقق میتواند مقاله را برای همکاران خود قابل مشاهده کند.
مبحث مهم دیگر در این سامانه ایجاد پروژه هست که محقق می تواند پروژه خود را در این سامانه تعریف کند افراد بیشتری از پروژه آگاهی پیدا می کنند در مورد آن سوالها و پاسخهایی مطرح می شود که به قویتر شدن پروژه کمک می کند. هر چه قدر اطلاعات بیشتری در مورد پروژه در اختیار سایر محققین قرار داده شود و پروژه توسط افراد بیشتری توصیه شود به اهمیت پروژه افزوده شده و امکان جلب حمایتهای مالی را نیز فراهم میکند.
منابع
- بتولی، زهرا (1392). قابلیتهای شبکه اجتماعی ریسرچگیت برای پژوهشگران. گفتمان علم و فناوری، 1(2): 59-68.
- محمدزاده، فاطمه (1395). ریسرچگیت. مهر1395، از دانشگاه تهران
- https://www.researchgate.net/publication/311899845_amwzsh_astfadh_az_shbkh_ajtmay_rysrch_gyt
سلام
اگر ایمیل دانشگاهی نداشته باشم نمیشه در ریسرچ گیت ثبت نام کنم؟
ممنون میشم جوابو به ایمیلم ارسال کنید
تشکر
سلام
من دانشگاه ام را تمام کردم و ایمیل ندارم می توانم ثبت نام کنم؟
باسپاس
من هم همین مشکل رو دارم
با سلام من دانشجو دانشگاه آزاد هستم ولی زمانیکه در ثبت نام می کنم ایمیل دانشگاه را تایید نمی کند آیا به غیر از این راه از مسیری دیگه ای می تونم ثبت نام کنم. با تشکر
با سلام زمانی که هنگام ایجاد اکانت گزینه دانشگاهی یا محقق را انتخاب می کنید باید ایمیل دانشگاه یا موسسه را وارد کنید.
سلام.من رمز ورود به researchgate را فراموش کردم.گزینه فراموشی رو که میزنم میگه ایمیلتون رو چک کنین.خب من نمیتونم وارد بشم چطور چک کنم؟ممنون میشم جواب رو به ایمیلم ارسال کنین
سلام منم همین مشکل رو دارم
لطفا راهنمایی بفرمایید
درود
من ایمیل دانشگاه یا موسسه ندارم و بسیار مایلم در سایت researchgate عضو بشم تا بتونم از مقالات و تحقیقات این استفاده کنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با تشکر:
فرهنگ
در قسمت اول کار ازتون سوال میکنه آیا محقق reasercher هستید یا non_reasercher گزینه محقق نیستم رو انتخاب کنید و با ایمیل شخصیتون ثبت نام کنید
سلام. من بطور اشتباهی دو اکانت در ریسرچ گیت ایجاد کرده ام. چگونه می توانم یکی را حذف کنم؟
متشکرم.
چرا پیام که برای افراد میفرستم در ریسرچ گیت ارسال نمیشه؟
سلام. اگر یکی از نویسنده های مقاله آن را با doi مربوطه در ریسرچ گیت ثبت کرده باشد اما اسامی سایر نویسنده های همکار را نیاورده باشد چگونه بقیه ی نویسنده ها میتوانند آن مقاله را وارد صفحه ی خود کنند؟ چون اگر بخواهند وارد کنند این ارور را میدهد که doi مربوطه قبلا در دیتابیس آن ها ذخیره شده است. اگر هم بدون doi ثبت کنند ارزش مقاله پایین می آید. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
خیر.DOI هیچ ربطی به ارزش مقاله نداره
lab در ریسرچ گیت چیست و اعضای آن چگونه انتخاب می شود؟
Lab در ریسرچ گیت همان آزمایشگاهی هست که اکثرا اساتید یا پروفسور ها در آن head یا مدیر هستند و چند عضو زیر گروه دارند که اکثرا پروژه ها و مقالات رو با این افراد شریک هستند وبیرون میدهند.
سلام
بنده و همکارانم در دپارتمان مربوط به خودمان عضو هستیم، اما مقالاتمان آنجا نمایش داده نمی شود، فقط 6 مقاله از دپارتمان ما نمایش داده میشه؟ چطور این مشکل باید حل بشه؟
سلام .. ببخشید من قبلا ریسرچگیت رو نصب کردم اما ایمیل تاییدش رو نمی تونستم باز کنم الان بعد چند ماه دوباره میخوام ثبت نام کنم میگه از این ایمیل داره استفاده میشه و وقتی هم با همون ایمیل میخوام login کنم خطا میده که ایمیل معتبر وارد کنید .. من چیکار باید بکنم ؟؟؟
با سلام کسی اسمش و مقالاتش در ریسرچ گیت می آید چطور میتواند شماره شناسه ریسرچ گیت خود را پیدا کند؟
سلام خسته نباشید من مقاله های متعددی ارسال کردم برای ریسرچ گیت همچنین، سوال پرسیدم یا جواب سوال هایی رو دادم همچنین خیلی ها مقاله ها و کامنتای منو Recommendations اما همچنان امتیازی به من تعلق نگرفته با توجه به پروفایل هایی که حتی مقاله ای ندادند اما امتیاز دارند،میخواستم بدونم تنظیماتی نیاز هست برای این منظور تا فعال بشه؟
سلام منم همین سوال را دارم اخه چطور ممکنه توی این یکسال فعالیت هیچ امتیازی تعلق نگرفته
ممنون از مطالب کاربردیتون
سلام. من ایمیل دانشگاهی ندارم. ایمیل خودمم تایید نمیکنه. چیکارکنم
سلام تعداد زیادی از مقالات بنده برای فرد دیگری که تشابه فامیلی دارد و ابتدای نام کوچک شان هم مثل بنده است به اشتباه در فایل ریسرچ ایشان امده است ! یعنی استعلام مقاله را احتمالا ایشان جواب مثبت دادن در حالیکه مقالات بنده است! چگونه مشکل قابل حل است؟ ممنوپ
مشکل بنده هم همین است. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
چطوری میشه اطلاعات مربوط به نویسندگان یک مقاله رو ویرایش کرد؟
سلام
چطوری میشه اطلاعات مربوط به نویسندگان یک مقاله رو ویرایش کرد؟
من دوره کارشناسی ثبت نام کردم در سایت و چون ایمیل آکادمیک نداشتم اجازه ثبت نام رو به من نمیداد برای همین با گزینه not a researcher ثبت نام کردم… آیا تفاوتی در عملکرد سایت با ثبت نام ب عنوان محقق داره یا خیر؟ راهی هس ک نوع ثبت نام رو عوض کرد؟
سلام
چطور میشه دیسیپلین رو در ریسرچ گیت تغییر داد؟
سلام. میخواستم بدونم دلیل اینکه امتیاز .total research interest ثابت میمونه چیه؟ با وجود اینکه تعداد خواندن مقالات افزایش پیدا میکنه.
سلام. چه طوری میشه در این سایت سوال ومشملمون رو مطرح کنیم؟
به چه صورت میتوان project را میتوان حذف کرد.
با احترام
در قسمت edit گزینه delet را بزنید
سلام خسته نباشید میشه لطفا یه سایت بهم معرفی کنید که چند تا سوال در مورد علوم بپرسم؟
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو ریسرچ گیت چطور میشه کسی رو بلاک کرد. یکی فالوم کرده که دوس ندارم تو فالوورام باشه و میخوام فالوشو بردارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام مجدد
آقا خودم متوجه شدم ممنون 🙂
برا کسانی که مث من خیلی دنبالش گشتن:
تو صفحه ی اون شخص، تو قسمت Experience میشه بلاکش کرد…
سلام وقت بخیر
من دوره کارشناسی در سایت ثبت نام کردم و به علت نداشتن ایمیل آکادمیک با گزینه not researcher ثبت نام کردم، الان که کارشناسی ارشد هستم و چند مقاله هم ارائه دادم میخوام این مورد رو اصلاح کنم آیا راهی هست؟ و اینکه چرا درعین رکامند شدن و بازخوردهای زیاد کارهام هیچ امتیازی ب من تعلق نگرفته؟
ممنون میشم ب ایمیلم پاسخ بدید
سلام
ببخشید وقتی non a researcher هم بودید از همه امکانات ریسرچ گیت میتونستید استفاده کنید؟
ببخشید چطور سوال را در ریسرچ منتشر کرد
با سلام
ببخشید researchgate اکانت منو مسدود کرده، چطور میتونم رفع انسداد بکنم؟
ممنون از راهنماییتون
سلام آیا مقالات فارسی رو هم میشه ثبت کرد ممنون اگر پاسخ رو به ایمیل بنده بفرستید ممنون میشم
سلام ..من مراحل ثبت نام رو پیش میرم اما پیام میده از این ایمیل داره استفاده میشه و وقتی هم با همون ایمیل میخوام login کنم خطا میده که ایمیل معتبر وارد کنید .. من چیکار باید بکنم ؟؟؟
سلام
دو حساب کاربری مختلف دارم. چگونه آنها را ادغام کنم؟ با سپاس
سلام پیامی که برای کسی ارسال می کنیم برای همه قابل مشاهده است؟
با درود
من با نام غیر دانشگاهی سالها عضو ریسرچ گیت هستم
به تازگی با نام دانشگاه اکانت دیگری ساختم
چگونه اطلاعات پیشین را به اکانت جدید منتقل کنم
سپاس