پایگاه اطلاعاتی Reaxys: خرید اکانت و نحوه استفاده از ریکسیس

چگونه به reaxys دسترسی پیدا کنیم؟

سامانه دانلود مقاله و کتاب ایران پیپر امکان دسترسی آنلاین به پایگاه Reaxys را فراهم کرده است. برای دسترسی به این پایگاه، در صفحه اصلی سایت ایران پیپر، ابتدا بر روی تب دسترسی های مستقیم (به آدرس https://iranpaper.ir/?da=1 ) کلیک کنید. سپس در کادر جستجو reaxys را تایپ کنید و دسترسی آنلاین این پایگاه را خریداری کنید.

پس از خرید اشتراک این پایگاه، مجددا از تب دسترسی های مستقیم بر روی یکی از سرور های این پایگاه کلیک کنید. پس از چند لحظه به پایگاه اطلاعاتی Reaxys منتقل خواهید شد.

reaxys چیست؟

پایگاه اطلاعاتی Reaxys (https://www.reaxys.com) که یکی از محصولات انتشارات الزویر می‌باشد، کوتاه‌ترین راه برای یافتن پاسخ‌های دقیق و عمیق به سؤالات پژوهشی علم شیمی است. Reaxys منابع و متون مرتبط، خواص ترکیبات و داده‌های واکنش‌های شیمیایی را سریع‌تر از هر روش دیگری پیدا می‌کند.

Reaxys رابط کاربری بسیار کاربرپسند و پایگاه اطلاعاتی قوی برای کمک به شیمیدانان فراهم کرده تا آن‌ها بتوانند متون پژوهشی مربوطه، اطلاعات پتنت ها، خواص ترکیبات و فرایندهای تجربی را در مدت‌زمان کوتاهی بازیابی کنند.

پایگاه اطلاعاتی Reaxys امکان جستجو در حوزه شیمی و علوم وابسته را فراهم می‌آورد. این پایگاه با انجام جستجوهایی منسجم به‌منظور کشف واکنش‌ها و مواد شیمیایی با طراحی سنتز و منبع شیمیایی طراحی شده است. این پایگاه به دانشمندان شیمی زمان بیشتری برای خلاقیت و ابتکار می‌دهد و آن‌ها را قادر می‌سازد تا در دنیای رقابت برای رسیدن به اهداف خود پیشگام باشند. تعامل در این پایگاه با دقت بسیار طراحی و برنامه‌ریزی‌شده است تا استفاده‌پذیری بالایی داشته باشد.

Reaxys، اطلاعات با کیفیت بالا و استثنایی را فراهم می‌آورد، اطلاعاتی درباره واکنش‌های شیمیایی و سنتز، داده‌های کتابشناختی در تحقیقات شیمی آلی، شیمی معدنی، ترکیبات شیمی آلی‌فلزی، ویژگی‌های واقعی و غیره. پوشش تاریخی این پایگاه به ۱۷۷۱ میلادی تا اکنون می‌رسد و بنابراین این پایگاه، اطلاعات مهم متون شیمی و پروانه‌های ثبت اختراع را شامل می‌شود.

میان پایگاه اطلاعاتی Reaxys و پایگاه ScienceDirect کنش متقابل وجود دارد که این قابلیت اکتشاف ساختارهای شیمیایی را بهبود می‌بخشد. پایگاه Reaxys برای محققان، اطلاعات بی‌نظیری در رابطه با اکتشاف واکنش‌ها و ترکیبات داده‌ها فراهم می‌آورد و ScienceDirect دستیابی به متون اصلی مورداطمینان از قبیل متن کامل مقالات داوری شده و فصول کتاب‌های معتبر را فراهم می‌سازد.

مقاله‌ای که در ScienceDirect منتشر می‌شود دارای محتوایی غنی است و خواننده را قادر می‌سازد تا مستقیماً به ارزشیابی اهمیت ترکیبات ارائه‌شده در تحقیقش بپردازد. محقق می‌تواند محتوای مقاله را به‌صورت مستقیم بفهمد و به محتویات جاری در Reaxys پیوند بزند که باعث می‌شود هر دو نفر یعنی خواننده و محقق به افزایش تولید تحقیقاتی بپردازند.

کاربران سایت ری کسس چهار گروه عمده از پژوهشگران در رشته های زیر هستند:

  • شیمی سنتز: عمق داده‌های شیمی موجود در پایگاه امکان خوبی را برای شما فراهممی آورد که به ارزیابی و طراحی بهترین راه و روش ممکن برای سنتز ترکیب موردنظر خود دست‌یابید. دانشمندان شیمی سنتز از امکانات سایت بهره‌مند می‌شوند.
  • شیمی دارویی: امکانات چندگانه پایگاه Reaxys از داده‌های معتبر تجربی فراهم آمده که با دقت از ژورنال‌ها و پروانه‌های ثبت اختراع انتخاب شده‌اند. این پایگاه داده‌هایی با کیفیت بالا برای دانشمندان علوم زیستی نظیر داروشناسان، سم شناسان، زیست‌شیمیدانان فراهم می‌آورد.
  • متخصصان اطلاعاتی شیمی: این پایگاه امکان جستجوی مناسبی را برای شیمیدانان برقرار می‌سازد که دامنه تاریخی آن از سال ۱۷۷۱ تا به امروز تحقیقات علم شیمی را شامل می‌شود.
  • علم مواد: Reaxys دانشمندان علم مواد را قادر می‌سازد که داده‌های ارزشمند اخیر را که شامل ویژگی‌های و ساختارهای شیمیایی و فیزیکی است به دست آورند بنابراین قبل از مراجعه شیمیدانان به آزمایشگاه آن‌ها بهتر می‌توانند ویژگی‌های یک ماده جدید را پیش‌بینی کنند و تخمین بزنند.

آنچه پایگاه اطلاعاتی Reaxys شامل شده و به کاربران ارائه می دهد:

  • بیش از 105 میلیون ترکیبات آلی، غیر آلی و آلی‌فلزی
  • بیش از 42 میلیون واکنش‌های شیمیایی
  • بیش از 500 میلیون واقعیت‌های تجربی منتشرشده
  • بیش از 16 هزار مجلات و نشریات مرتبط با شیمی
  • بیش از 240 سال دانش در حوزه شیمی
  • بیش از 6 منبع نمایه‌سازی برای نمایش بین‌رشته‌ای از اطلاعات حوزه شیمی

منابع:

https://www.elsevier.com/solutions/reaxys

https://www.reaxys.com/documentation/about_login.shtml

2 دیدگاه دربارهٔ «پایگاه اطلاعاتی Reaxys: خرید اکانت و نحوه استفاده از ریکسیس;

دیدگاهتان را بنویسید